/Cel mai bine plătiţi actori din 2015

Cel mai bine plătiţi actori din 2015

Conform revistei Forbes magazine, în 2015, pentru al treilea an la rând, Robert Downey Jr. (personajul principal din Iron Man) este pe primul loc cu un venit de 80 de milioande de dolari, urmat de Jackie Chan care este pe locul 2 cu un caștig de 50 de milioande  de dolari, datorita filmelor de succes din Asia.

Pe locul 3 se situează Vin Diesel cu 47 de milioane de dolari, caștigați pentru rolurile jucate in filmele Riddick, Triple X și partea a 7-a din franciza „Fast and Furious” care  a avut cel mai mare succes de până acum.

Bradley Cooper a avut succes anul acesta cu filmul American Sniper în care a fost și producător și actor, pentru rolul jucat primind si o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor. El ocupa locul 4 cu un venit de 41.5 milioane de dolari, urmat de Adam Sandler cu un venit de 41 de milioane de dolari.

Pentru Tom Cruise a fost o misiune foarte posibilă să câștige 40 de milioane și să ocupe locul 6.

Locurile 7, 8 și 9 sunt ocupate de actori de la Bollywood, Amitabh Bachchan cu 33.5 de milioane de dolari, Salman Khan cu 33 milioane și Akshay Kumar cu 32.5 milioane $ iar pe locul 10 se afla actorul din Ted, Mark Wahlber, cu 32 milioane de dolari.