Primele impresii după premiera StarWars

Primele impresii după premiera StarWars

Divertisment · 2 · Citit de 573 ori · 18 Dec 2015


În sfârșit, momentul mult așteptat a venit. Am vazut premiera StarWars. Ca majoritatea filmelor care promit mult, a fost un pic dezamăgitor. Acțiune puțină, vorbăraie multă. Faptele se întâmplă în așa fel încât, dupa mai mult de 2 ore de vizionare, ai impresia că nu ai văzut mare lucru.

Actorii noi îi cam lasă în umbra pe cei cu care eram obișnuiți. De fapt… mai mult sau mai puțin obișnuiți. La cât au îmbătrânit între timp, sunt destul de greu de recunoscut. Și in timpul ăsta, unii au mai făcut și copii. Cu unii „Forța” este puternică. Alții s-au alăturat părții întunecate.

O singură scenă pot să spun că mi-a trezit un sentiment de emoție mai puternică decât in restul scenelor din film. În această scenă moare unul din personajele vechi.

Scenografia este asemănătoare cu cea din episoadele anterioare, numai că, de această dată sunt predominante scenele de pe planete cu peisaj natural, vegetație, zăpadă, mai puțin deșert. De fapt, deșert cred că am văzut doar pe planeta Jabba, planeta pe care începe acțiunea din film.

Costumele sunt și ele asemănătoare cu ceea ce deja știm, o dezamăgire a fost pentru mine faptul că Darth Vader avea o mască mai impunătoare decât succesorul său.

Nu vreau să povestesc mai multe pentru că nu ar fi corect să vă stric surpiza și plăcerea de a descoperi singuri noul StarWars! Aștept comentarii cu parerile voastre după ce îl vedeți…

May the force be with you!

2 răspunsuri

  1. Astazi l-am vazut. Un film exceptional din punctul meu de vedere. Cam putine actiuni pentru un film de o ora si ceva. Sincer sa fiu ma asteptam ca Luke sa-l invinga pe Kylo Ren.

  2. Are aproximativ 2 ore si 15 minute. Ma asteptam la mai mult, daca dupa atatia ani vin si ne arunca chestia asta in fata…

Lasă un comentariu