Range Rover Evoque este acum și decapotabil

Auto & Moto · 0 · Citit de 815 ori · 23 Noi 2015


Land Rover a prezentat primul SUV compact decapotabil de lux în Los Angeles/Santa Monica, CA. Actrița Naomie Harris din SPECTRE a fost una dintre primele persoane ce au făcut cunoștință cu cel mai nou membru din familia Range Rover, așa cum a fost prezentat publicului larg la Los Angeles Auto SHow.

Urmărind lansarea recentă a lui SPECTRE, aventura a 24-a a lui James Bond, care prezintă vehicule produse de deivizia de operațiuni speciale Jaguar Land Rover, Harris s-a alăturat echipei pentru a realiza o prezentare exclusivă a noului Range Rover Evoque Convertible.

Combinând luxul cu un design elegant al unei decapotabile cu patru locuri, depozitarea versatilă și capabilitatea de on și off-road de neegalat, noul Range Rover Evoque Convertible combină designul și rafinamentul lui Range Rover Evoqie cu un acoperiș pliabil versatil sofisticat pentru a crea o decapotabilă all-season.

Mai mult de 450,000 unități Range Rover Evoque au fost produse la nivel mondial de la debutul său din 2011, realizând cel mai vândut SUV Premium compact Land Rover din toate timpurile. Succesul vânzărilor a fost însoțit și de critici, odată ce Range Rover Evoque a câștigat mai mult de 165 de premii internaționale.

Noul Range Rover Evoque Convertible va fi disponibil la vânzare începând cu primăvara lui 2016.

Lasă un comentariu