/Conceptul Rolls-Royce VISION NEXT 100

Conceptul Rolls-Royce VISION NEXT 100

Prin lansarea VISION NEXT 100 – 103EX, Rolls-Royce definește viitorul mobilității de lux prin combinația perfectă între design și tehnologie, cea din urmă fiind folosită într-un mod foarte ingenios inclusiv la personalizarea completă și autentică a unui eventual model 103EX aflat în proprietatea dumneavoastră.

Cu Rolls-Royce VISION NEXT 100, compania oferă un fel de asigurare pentru clienții săi valoroși – prezentul și viitorul. Se face o declarație curajoasă și definitivă a încrederii într-un viitor în care Rolls-Royce respinge noțiunea de anonim, printr-un viitor al mobilității utilitar și gentil. Printr-o înțelegere intimă a gândirii clienților săi și cererile lor din viitor, Rolls-Royce prezinta o viziune interesantă și extrem de atrăgătoare de mobilitate de lux fără efort, autonomă, spațioasă și frumoasă, la fel de personală ca fiecare client în parte.

Rolls-Royce a valorificat, de asemenea, puterea spatiului virtual pentru a aduce experiența de Vision NEXT 100 mai aproape de cei care nu au posibilitatea să vadă acest autovehicul live, filmulețul de mai sus fiind unul 360°, disponibil la rezoluție 4K. Așa că, nu vă temeți să folosiți mouse-ul pentru a schimba poziția camerei și pentru a observa orice detalii doriți.