/Faraday Future, concurentul direct pentru Tesla

Faraday Future, concurentul direct pentru Tesla

FF (FARADAY FUTURE) 91 își propune să impună noi direcții în ceea ce privește viitorul mobilității.

Faraday Future și-a lansat primul vehicul la CES Las Vegas, 2017. Filosofia de design a acestuia este condusă de aerodinamică. Designul a fost conceput în așa fel încât să contribuie într-un mod cât mai eficient la creșterea autonomiei.

Interiorul te face să te simți odihnit și plin de energie, chiar dacă ai fost blocat în trafic ore întregi. Scaunele din spate sunt poziționate în așa fel încât să pună pasagerii într-o poziție biomecanică și ergonomică optimă, pentru un confort sporit. Acestea dispun și de elemente de ajustare a poziției și suport la picioare, lombar și la spate. Aceste scaune dispun și de masaj, climatizare și încălzire.

FF a început să accepte precomenzi pentru modelul 91. Rezervarea constă într-un depozit de 5000$, care pot fi rambursabili în întregime. Primele 300 de comenzi vor avea posibilitatea de a upgrada rezervarea in martie 2017, pentru a putea beneficia de o serie de lansări exclusive, Alliance Edition. O parte din vânzările Alliance Edition vor fi donate unui fond de mediu care împărtășește aceeași luptă în domeniul sustenabilității ca și Faraday Future.

Producția lui FF 91 este planificată să inceapă in 2018.

Specificații
Accelerație: 0-100 km/h în 2.39 seconds
Putere: 1050 CP
Autonomie: Peste 700 km
Viteza de încarcare: Mai mult de 800 km pe oră
ADAS Sensor Suite: 13 radare de distanță scurtă și lungă, 12 senzori ultrasonici, 10 camere de mare fidelitate, 1 radar 3D retractabil
Lungime: 5250mm
Ampatament: 3200mm
Lățime: 2283mm
Înălțime: 1598mm

Faraday Future este o companie ce cercetează mobilitatea avansată și care are în centrul atenției utilizatorul, cu sediul în California de Sud. Echipa FF globală valorifică talentele inovatoare ale pasionaților de industria tehnologică și de automobile, pentru a creea produse premium și vehicule electrice perfect conectate la oameni din întreaga lume.

Video: Evenimentul de lansare