/Harley-Davidson LiveWire™

Harley-Davidson LiveWire™

Proiectul Harley-Davidson LiveWire, prima motocicletă electrică de la Harley.
Această motocicletă combină stilistica Harley Davidson moștenită din generație în generație cu tehnologia de ultimă oră pentru a avea ca rezultat noi standarde în ceea ce privește estetica, sunetul, calitatea materialelor și ținuta de drum.

„Project LiveWire este mai mult ca prima chitară electrică – nu o mașină electrică”, a spus Mark-Hans Richer, Senior Vice President și Chief Marketing Officer la Harley-Davidson Motor Company.! „”Este o expresie a individualității și un stil iconic care  se întâmplă să fie electric. Proiect LiveWire este o declarație curajoasă pentru noi ca o companie și ca brand.”

„Sunetul este o parte distinctă a emoției”, a spus Richer.” Gândiți-vă la un avion de război de pe un portavion. Sunetuk unic al lui LiveWire a fost conceput pentru a se diferenția de sunetul de ardere internă și de cel al altor motociclete electrice de pe piata. ”

Planurile pe termen lung în ceea ce privește disponibilitatea de vânzare al lui LiveWire va fi influențată de feedback-ul de la piloti de-a lungul turneului „Project LiveWire Experience”.