/Jeremy Clarkson prezintă serviciul de curierat dus la cel mai înalt nivel

Jeremy Clarkson prezintă serviciul de curierat dus la cel mai înalt nivel

Jeremy Clarkson face o prezentare a celui mai nou și mai inovativ serviciu de curierat. Dacă până azi acest lucru ar fi părut Science Fiction, oare cum va arăta SF-ul de acum…?

Amazon a dezvoltat serviciul de livrări „Prime Air” – un serviciu de curierat futurisic, care permite livrarea coletelor în mai puțin de 30 de minute și în condiții de siguranță, folosind mici vehicule aeriene cunoscute sub numele de drone. Aceste drone pot livra colete cu greutatea maximă de 2,3kg.

Amazon testează încă această tehnologie și promite să lanseze acest serviciu în momentul în care vor demonstra că pot livra colete în maximă siguranță prin Prime Air. De asemenea, Amazon testează zeci prototipuri cu design diferit, pentru diferite tipuri de colete.

Prime Air este dezvoltat în centre din SUA, Marea Britanie și Israel, și testează vehiculele în multiple locații internaționale.

Pare Science Fiction, dar într-o zi, să vezi vehiculele Prime Air va fi la fel de normal ca atunci când zărești pe stradă mașinile curierilor…