/MINI Gentleman: O colecție de accesorii exclusiviste inspirate de MINI Clubman

MINI Gentleman: O colecție de accesorii exclusiviste inspirate de MINI Clubman

Mini a lansat o colecție exclusivă de accesorii pentru admiratorii mărcii, care este formată din șase piese cu detalii creative și inovatoare. Accesoriile au fost create de șase designeri italiei, și sunt disponibile ca ediţie limitată exclusiv la BMW Welt din München.

casa-rampa-12 casa-rampa-11

SuperDuper: pălăria unui gentleman
Brandul SuperDuper este recunoscut pentru combinarea pălăriilor de damă tradiţionale cu designul modern şi detaliile atractive. Pălăria bărbătească este realizată manual, cu fetru de calitate deosebiă. Cercul interior este inspirat de pielea tapiţeriei ce este utilizată la MINI Clubman, în timp ce cusătura dublă colorată este un alt indiciu al unui element MINI caracteristic.

 

casa-rampa-13

TYG Spectacles: umbrele unui gentleman
Acronimul TYG provine de la „Three young Gentleman” (Trei domni tineri) – pe baza acestui principiu, perechea de ochelari de soare din colecţie a fost concepută pentru adevăraţii domni. Materialele de calitate premium, precum metal lustruit, piele veritabilă şi lentile de la Carl Zeiss, sunt prelucrate într-o piesă cu adevărat unică, cu o notă de eleganţă sportivă. Forma lor eliptică şi designul minimalist reflectă particularităţile de design ale noului MINI Clubman.

 

casa-rampa-08

Alberto Premi: pantofii unui gentleman
Pantofii din colecţia MINI Gentleman sunt realizaţi din cea mai fină piele, tăiată manual, combinată cu o talpă foarte uşoară din microporos. Tânărul designer Alberto Premi este recunoscut pentru combinarea fabricării tradiţionale a pantofilor cu elemente stilistice urbane. El adoptă materiale inovatoare, combinaţii neconvenţionale de culori şi detalii speciale – la fel ca şi MINI.

 

casa-rampa-07

Pijama: geanta unui gentleman
În spatele brandului Pijama se află designerul de modă Monica Battistella şi arhitectul Sergio Gobbi. Cei doi au folosit un material emblematic, neopren, în producţia genţii din colecţia MINI Gentleman. Poate fi utilizată ca sac de spate, servietă sau geantă de umăr. Sistemul său inteligent de buzunar interior, asemenea noului MINI Clubman, oferă spaţiu maxim de stocare. Sacul se remarcă prin flexibilitatea elegantă.

 

casa-rampa-09

Paola Bottai: parfumul unui gentleman
„Sofisticat, cosmopolitan şi puţin misterios” este descrierea pe care parfumierul italian Paola Bottai o face parfumului din colecţia MINI Gentleman. Parfumierul a deprins tainele la Institute of Perfumery din Grasse şi a creat – prin specializarea sa în parfumuri bărbăteşti – o diversitate de produse, de la parfumuri clasice la balsamuri pentru bărbierit.

 

casa-rampa-10

Proraso: setul de bărbierit al unui gentleman
Îngrijirea bărbii este deosebit de elegantă cu setul de bărbierit din colecţia MINI Gentleman, care este compus dintr-un pămătuf clasic, cremă prebărbierit, cremă de bărbierit şi balsam după bărbierit – totul cu un aspect vintage de frizerie. Setul a fost creat de brandul Proraso, care a supervizat formula calităţii – bazată pe eucalipt – timp de 70 de ani, asemenea unei comori. Ambalajul setului a fost conceput de graficianul italian Pietro Nicolaucich, care a mai realizat ilustraţii pentru Moschino, Sisley, Etnies şi Nike.

Preţuri cu amănuntul recomandate pentru produsele menţionate:
Ochelarii de soare TYG Spectacles x MINI: 268 euro
Pantofii de piele Alberto Premi x MINI: 347 euro
Pălăria de fetru Super Duper x MINI: 295 euro
Setul de bărbierit Proraso x MINI, ilustrat de Pietro Nicoaucich: 100 euro
Geanta Pijama x MINI: 175 euro
Parfumul Paola Bottai x MINI: 110 euro