/Noul Mercedes GLS, S-Class-ul SUV-urilor

Noul Mercedes GLS, S-Class-ul SUV-urilor

Succesorul GL, un model cu succes deosebit în SUA, este punctul culminant în anul în care inventatorul automobilului a prezentat un total de patru noi modele destinate terenului accidentat. „S-Class, printre SUV-uri”, GLS ridică din nou ștacheta în segmentul său. Singurul SUV de lux cu șapte locuri cu drepturi depline de clasa premium, foarte spațios, cu un impresionant nivel de confort și cel mai bun din clasă în ceea ce privește siguranța.
Chiar dacă ne gândim la utilizarea de zi cu zi sau la circuit, GLS îndeplinește cerințele cu ușurință. Comparativ cu predecesorul său, noua generație are caracteristicile îmbunătățite, moduri de transmisie DYNAMIC SELECT, cel mai recent tip de suspensie pneumatică AIRMATIC, cu amortizoare îmbunătățite cu sistem ADS, transmisie automată cu 9 viteze 9G-TRONIC.

Mai multă putere, dinamică crescută și echipare mai bună este oferită cu Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC. Cu o putere maximă de 430 kW (585 CP), suspensii specifice și cu transmisie AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC, acest model este vârful de gamă al seriei GLS. Printre caracteristicile care vin standard împreună cu acest model, ar fi modurile de transmisie AMG DYNAMIC SELECT, ce asigură flexibilitate optimă, dar și AMG Performance all-wheel drive.

GLS 63 4MATIC dovedește tărie de caracter cu noul său design caracteristic mărcii AMG și cu interiorul de înaltă calitate.