/Personajul lui Paul Walker se va întoarce în Fast and Furious 8

Personajul lui Paul Walker se va întoarce în Fast and Furious 8

Veste bună pentru fanii Fast and Furious: Brian O’Conner se întoarce în Fast 8.
Zvonurile despre intriga și producția Furious 8 au început sa circule pe internet după ce Vin Diesel a făcut public faptul că nu va urma doar un al 8-lea film Fast and Furious, ci și un final de trilogie care va concluziona povestea.

Paul Walker, actorul din rolul principal de la prima parte care a fost lansată în 2001, nu a reușit să termine filmările la Furious 7 datorită tragicului accident auto în care  a decedat. El a fost totuși prezent în film datorită echipelor CGI și FX de la Universal, iar în scenele neterminate Paul a fost înlocuit de fratele său, Cody.

Acum a fost confirmat și faptul că Brian O’Conner se va întoarce și în partea a 8-a a francizei. Conform rapoartelor oficiale, personajul lui Paul Walker, pilotul de curse și polițistul, va apărea în Furious 8 în mai multe scene. Nu este însă foarte clar dacă vor fi scene din părțile anterioare dar s-a confirmat faptul ca fratele lui Walker, Cody, va ajuta din nou ca personajul fratelui său să fie prezent în film, cu ajutorul echipelor CGI și FX.

Furious 8 va avea premiera în aprilie 2017, și există o listă destul de mare cu actori cunoscuti care se zvonește că vor apărea în Furious 8. Unul este Elijah Wood. Conform zvonurilor, Wood va juca personajul fiului nelegitim al lui Dominic Toretto’s (Vin Diesel). Alte zvonuri spun că și Angelina Jolie, Cara Delevigne dar și Ruby Rose, se vor alătura echipei Furious 8. Va trebui însă să așteptăm pentru a vedea care dintre zvonuri se adeverește.

paul walker
paul walker