/TAG Heuer Connected aduce smartwatch-urile pe piața de lux

TAG Heuer Connected aduce smartwatch-urile pe piața de lux

Pentru că toată lumea știe că „ceasu’ elvețian este ceas elvețian”, compania de ceasuri de lux „TAG Heuer” a lansat primul smartwatch elvețian. Să vedem dacă elvețienii vor reuși să își creeze un renume și pe piața de smartwatch-uri. De fapt, nu putem spune că acest ceas este 100% elvețian, deoarece a fost produs în parteneriat cu Intel și cu Android. Chiar la lansarea lui au fost prezenți Jean-Claude Biver, CEO la TAG Heuer și Prețedinte al diviziei de ceasuri LVMH Group, Brian Krzanich, CEO al Intel Corporation și David Singleton, VP of Engineering pentru Android la Google.

TAG Heuer Connected este un ceas de lux care beneficiază de experiența elvețiană de peste 150 de ani și patrimoniul cultivat de TAG Heuer, un ceas produs în La Chaux-de-Fonds, loc în care ceasornicarii petreceau iernile în atelierele lor încă din secolul 18. Pentru mai mult de 150 de ani, HAG Heuer a inventat și produs ceasuri sport elegante, incluzând unele dintre cele mai precise mecanisme cu cronograf produse vreodată de industria de ceasuri elvețiene.

Cu un diametru de 46mm, designul lui „TAG Heuer Connected” este în primul rând ca al unui adevărat ceas cu cronograf, cu o carcasă din titan, un material contemporan care îi asigură ceasului o greutate mai mică și o rezistentă mult mai mare decât materialele tradiționale cum ar fi oțelul sau aurul. Cu o curea din cauciuc negru (sunt și alte șase culori disponibile, vândute separat: roșu, albastru, alb, portocaliu, verde și galben) și cataramă tot din titan, are toată eleganța, caracteristicile și finisajele unui ceas de mana de lux.

Prețul anunțat este în jur de 1500 USD (1350 EUR).